top of page

REFERENTIES

Referenties & opdrachtgevers: Clients

Willem Hein

Algemeen directeur Beljon+Westerterp

In het kader van teamontwikkeling heeft Anne Heleen een aantal zeer geslaagde dagen voor onze
medewerkers ontwikkeld en begeleid. Haar aanstekelijke enthousiasme gekoppeld aan haar originele
en creatieve invalshoeken maakten deze dagen meer dan geslaagd. Een echte aanrader!

Antoinet Gessel

Interim hoof personal en juridische zaken Gemeente Loppersum

Anne Heleen is als geen ander in staat om mensen op een prettige manier uit hun comfort zone te halen en om ze mee te krijgen in creatieve denkmethodes. Ook heeft ze het vermogen om altijd op een positieve manier de verbinding tussen mensen te leggen en te ontwikkelen. Het lijkt alsof het haar geen moeite kost en het maakt mensen erg nieuwsgierig op zoek naar meer.

H.Sarrazin

"Het gesprek met jou heeft me heel goed gedaan. Het heeft ook te maken, geloof ik, met jouw precieze manier van luisteren en ook ermee dat er samen met jou een grote uitgestrekte ruimte aan mogelijkheden voelbaar is. Dat brengt lichtheid en energie. Aan deze gave van jou heb ik me gelaafd. Dank je ervoor! Op een vervolg!

Evelien Karrenbelt

Beleidsmedewerker Provincie Friesland en ROF

De kracht van Anne Heleen is om op een positieve/ontwapenende manier met mensen verbinding te maken.

Hierdoor worden personen aangesproken op hun creativiteit en bereiken we in het werkveld mooiere en betere resultaten dan met een traditionele aanpak.

Nicole van der Ouw

Directeur Creatief verandermanagement

In meerdere projecten heb ik met Anne Heleen Bijl mogen samenwerken. Met haar ervaring en enthousiasme weet ze mensen telkens weer in beweging te krijgen. Door uit te gaan van het verlangen en de talenten van de mensen weet ze hen zo aan te spreken dat ze het beste van zichzelf willen geven voor een gezamenlijk doel. Hierdoor ontwikkelen de mensen zichzelf op een manier die zowel voor henzelf als de organisatie leuk en zinvol is. Anne Heleen weet als geen ander de energie van de groep te mobiliseren waardoor er een gezamenlijkheid ontstaat die bijdraagt aan de vitaliteit en inzetbaarheid van de mensen en de organisatie. Door gebruik te maken van de principes van creatief denken ontstaan er nieuwe oplossingen voor de ervaren lastige problemen.

Sjoerd de Vries

Owner, Systemic Coach, Consultant and Trainer at sjoerddevries.org

Anne Heleen is een genie in creatief denken. Op nationale en internationale podia heb ik met haar mogen werken hetgeen altijd voor de deelnemers en mij een feest is. Ze is in staat om grote groepen mee te nemen op paden die ze nog niet eerder bewandeld hebben. Out of the box laat ze mensen transformeren in creatieve bedenkers van nieuwe diensten of producten. Haar enorme drive en enthousiasme is verschrikkelijk aanstekelijk. Bij haar ben ik altijd een beetje op reis.

Gerard Vonk

Directeur Vonk & Vlam

Creatief Denken leert je op een nieuwe manier naar de werkelijkheid te kijken, het opent de weg naar tot dan toe ongekende mogelijkheden. Anne Heleen Bijl is de belichaming hiervan. Anne Heleen is Creatief Denken. Kennis en kunde op dit gebied gecombineerd met een warme, inspirerende en actiegerichte persoonlijkheid. In de trainingen en workshops van Anne Heleen zet je de eerste stevige stappen in een wereld vol van mogelijkheden. Een wereld die je gegarandeerd nooit meer loslaat.

Gerard Vonk geeft al een paar jaar — tot zijn grote geluk — samen met Anne Heleen Bijl trainingen Creatief Denken.

Lia van Dijk

Provincie Fryslan

In veranderingsprocessen is samenwerking hard nodig: een gezamenlijk optrekken door het verbinden van afhankelijkheid en verschil. Anne Heleen weet als geen ander steeds deze verbinding tot stand te brengen. Zij kan als geen ander creativiteit bij mensen los maken en verbinden aan collectieve actie. Zij doet dit op plezierige wijze met de inzet van een heel repertoire aan creatieve denktechnieken. Super om deel te nemen aan haar inspirerende workshops. Heel mooi dat Anne Heleen nu een online training creatief denken denken heeft ontwikkeld om de kunst zelf te leren en toe te passen in de praktijk.

Wim Woudman

Voortgezet onderwijs

Ontwapenend. De teambuilding van Anne Heleen met ons docententeam was een fantastische AH ERLEBNIS!

Torion

Teambeleidsdag Torion

"We kijken terug op een zeer boeiende dag. 

Zonder uitzondering allemaal enthousiast over de invalshoeken, inzichten, methodes en handvatten die je ons die dag getoond hebt. Daarbij hebben we ons heerlijk geamuseerd. Daarmee bedoel ik dat de setting die je creëerde ontspannen en stimulerend voelde."

OPDRACHTGEVERS

Enkele voorbeelden


Philips Drachten


Provincie Friesland


Gemeente Groningen


Rijks Universiteit Groningen


Hanze Hogeschool


Universiteit Twente


Agrifirm


Ministerie van Justitie


DHL


Provincie Groningen


Gemeente Leeuwarden


Gemeente Smallingerland


Waterschap Noorderzijlvest 


Woningcorporaties


Schouwburgen


Beljon en Westerterp


Rabobank


GGD


Zorgcentra


Lentis Dignis


PUM

Referenties & opdrachtgevers: Headliner
bottom of page